۰۲۱-۸۸۱۷۵۰۸۳
ﻣﺰاﯾﺎی آﻣﯿﻨﻮ اﺳﯿﺪ:
اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﺮﻋﺖ رﺳﯿﺪگی ﻣﺤﺼﻮل- اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﮔﯿﺎه در هنگام ﺑﺮوز ﺗﻨﺶ ﻫﺎی ﻣﺤﯿﻄﯽ-اﻓﺰاﯾﺶ ﺟﺬب ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﯾﯽ – ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ ایمنی ﮔﯿﺎه اﻓﺰاﯾﺶ ﺟﻮاﻧﻪ زنی-اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻣﺤﺼﻮل
ﺷﻤﺎره ﺛﺒﺖ ﻣﺎده ﮐﻮدی: ۳۳۱۴۱
اینتر را برای جستجو و یا ESC برای بستن بفشارید