این کود از بقایای ماهی به روش هیدرولیز تهیه شده است که شامل عناصر غذایی ماکرو از قبیل نیتروژن، فسفر و پتاسیم و همچنین عناصر ریز مغذی آهن، روی، کلسیم، بر، منگنز و مس بوده که انتخابی مناسب و مقرون به صرفه جهت تامین مواد آلی و عناصر غذایی مورد نیاز گیاه در خاک میباشد. از ديگر ويژگي هاي مهم کود مایع ماهی، تأثير آن در اسيدي كردن خاك و داشتن مقادیر بالای اسید آمینه است
میزان مصرف
محصول آبیاری (در هکتار) محلول پاشی (در 1000 لیتر آب)
درختان میوه، زیتون، تاکستان 5 تا 15 لیتر 3 تا 5 لیتر
مرکبات 5 تا 10 لیتر 1.5 تا 2 لیتر
گیاهان زراعی، زینتی 4 تا 7 لیتر 2 تا 3 لیتر
تجزیه تضمین شده
نیتروژن کل 3 درصد
فسفر قابل استفاده 2.5 درصد
پتاسیم محلول در آب 1 درصد
آمینو اسید آزاد 8.58 درصد
ماده آلی 20 درصد
مزایای کود مایع ماهی
افزایش مقاومت گیاه در هنگام بروز تنش های محیطی
افزایش کمی و کیفی محصول
افزایش جذب عناصر ریز مغذنی
افزایش سرعت رسیدگی محصول
تسریع در تشکیل اندامهای هوایی
افزایش دوره ماندگاری محصول بعد از برداشت
تقویت سیستم ایمنی گیاه
کمک به تعادل میکروفلورای خاک